Post by udslecacedac on Mar 15, 2022 6:58:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat код бъг ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
изглежда като много забавна игра.... досега много лесна и се надявам да остане така. Играя игри, за да се отпусна.
Играта има добра графика и звук с разумно количество реклами. Играта изобщо не е предизвикателна. Получих 3 звезди на повечето нива от първия опит. Това може да е добра игра за деца, но мисля, че е твърде лесна дори за обикновени геймъри.
Bubble Shooter Casual rje
Целенасочено, разпределението на топките се поддържа лошо спрямо реалното изискване за игра. Започна от той #135. Дори след като похарчите 2300 монети, играта не свършва. Изхарчих почти цялата си колекция от топки. Моля, не зареждайте тази игра поне да се разкаете след това.
Това трябва да бъде преименувано ГЛЕДАЙТЕ ДОБАВЯВАНЕ ЗА ИГРАНЕ! Типичен проклет гугъл, който те налагат, добавя към вас, които нямат НИЩО общо с личните предпочитания. Самата игра е лесна, освен ако не успеете да погледнете горната част на екрана за всяко ниво, тогава човек ще я намери за предизвикателство!
хубава игра.
Продължава да затваря приложението. Аз съм актуален.
Не ми харесва
би могло да бъде по-добре, ако някои от наградите за завъртане и безплатните награди бяха толкова доходоносни, колкото заплащането за завъртане и произволните „страхотни сделки“ са... но трябва да имате пари за тях, или иначе получавате това, което дават... да бъдете инвалиди при възстановяването от травматичен инцидент и живот в лечебно заведение за дългосрочно възстановяване..имам късмет, че имам този телефон, на който да играя...получаването на каквито и да е пари за каквото и да било изобщо е невъзможно. Дори не мога да ходя.. камо ли да успявам да спечеля пари за себе си. но играта е начин да прекарате време.
Изтрито след 5-то ниво, защото има 20 секунди закъснение между нивата! Разочароващ! Забавянето не е реклама, а просто забавяне. Отнема твърде много време, за да стигнете до следващото ниво
След като платих за играта за премахване на реклами, все още трябваше да търпя в рекламите на играта и в крайна сметка играта спря, освен ако не платя, за да продължа
Току-що бях завършил една игра. Изскочи натрапчив прозорец и ми каза, че трябва да актуализирам приложението си Solitaire. Нямаше да ме пусне обратно. Единствената опция беше да се актуализира. Трудно затворих тази игра и проверих Google play за актуализации. Нямаше актуализация! Не вярвам на такова поведение. Докъде би ме отвело това, ако щракнах върху актуализация? Не благодаря! Изтриване сега!
Добра е
Омръзна ми от рекламите, така че купих и все още ме принуждават да купя това и да купя онова, а след това се заклещих на екрана на магазина, защото „сърцето“ ми беше празно. Каква шега. Майната ви, алчни боклуци!
Забавна игра. Предизвикателни нива. Бих му дал 5 звезди, но не харесвам рекламите.
Не дава мехурчета с правилния цвят в или към края на ниво.
ХУБСВА ЗАНИМАВКА!!!!!ХАРЕСА МИ!!!!!
Все още път до много проблеми. Но наистина харесва играта
Една от най-добрите игри за стрелба с балончета, които играх. Получих ниво 114 не отне много време, но това е ниво, за да използва всичките си сили и те искат да купувате неща и да харчите пари, когато деинсталирам, но от вас зависи дали искате да му дадете пари за нищо. няма смисъл за мен, въпреки че все още има много безплатни игри, защо да харча пари, аз просто продължавам да инсталирам вашия избор!!
Точно правилната трудност. Не е нужно да купувате пътя си, за да напреднете.
O наистина хареса тази игра и исках да продължи да играе. Въпреки това стана твърде скъпо твърде бързо. Трябваше да спра да играя, защото не мога да си го позволя.
през повечето време те ще ви дадат серия от цветни стрелци, които правят невъзможно да спечелите нивото. Ако похарчите монетите си, това ще ви позволи да спечелите нивото.
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Action ksu
Защо престанахте да давате лопатите и заровете в играта на пещерата? Предполагам, че е също толкова добре, защото няма да ви даде всичките ви бустери, когато ги спечелите със заровете, аз уж спечелих, не знам колко усилватели за извикване и нямам първия .Все пак благодаря за отделеното време.
Много много реклами и са твърде дълги. Ако искате да прекарате поне 50% от времето си за игра в очакване на реклами, тази игра е за вас. LOL гадно!
Много хубава игра с пукащи балончета. Това е доста стандартно, всички обичайни трикове, но играе гладко. Опцията за деактивиране на реклами само за £1,50 е много високо оценена.
Bubble Shooter - Game Offline Santai wsi
Интересно и обидно. Интересно, защото нивата в крайна сметка са предизвикателни, но неистовото заобикалящо действие (множество паралелни колекции) е силно манипулативно. Истинската валута на играта са видео рекламите, повечето от които са с дължина 30 секунди. Дух приходи, но 5-секундните реклами са налични и честни. 30 секунди са обидни и обидни и означават, че сте в рекламен затвор 20–30% от времето на играта. Единствената сила, която имам, е нисък рейтинг. Не обичам да ме играят и тази игра ТЕ ИГРАЕ.
Самият геймплей е отличен. Забавно, предизвикателно и като цяло много забавно. Проблемът е в невероятното количество реклами.По същество сте затрупани нон-стоп с реклами и опции за покупка до точката, в която играта е почти невъзможна, дори когато спечелите рунд, те все още ви хвърлят 5-секундна реклама. *Актуализация до dev. Разбирам, че искате приходи от реклами, но е безумно колко реклами имате. Деинсталирах, тъй като беше твърде много за мен.
Не се получава от начина, по който се играе играта. Не си струва времето
Твърде много реклами
Bubble Shooter Casual rje
Твърде много реклами
Страхотна игра, срам за добавките, но те не са много.. все още можете да играете..
Шарики Игры Без Интернета Alkalmi ffzs
Не тече. Той ви прекъсва след всеки ход и ви спира за функции, от които наистина не се нуждаете. Поне доколкото аз играх, играта не изглеждаше по-трудна. Всяко ниво беше едно и също с изключение на същата трудност. Играта изглежда страхотно, но се движи много бавно.
Bubble Shooter Casual pfzv
Много яка игра. Само за разпускане!
Понякога не може да се играе, рекламата на долния ви банер се наслагва върху усилванията, което прави играта невъзможна за игра. Също така щракнете върху стръв, когато натискането на екрана твърде дълго задейства отварянето на долната реклама...
МНОГО ЗАБАВНО, РЕКЛАМИТЕ НЕ МЕ РЕШАТ, ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ НАЧИНИ ДА СЕ ДОБАВЯТ ОРЪЖИЯ КЪМ ИЗПУСКАНЕ НА МЕХУРНИЦИ. И АКО НЕ ХАРЕСВАТЕ РЕКЛАМИ ..... ВИНАГИ МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ САМОЛЕТЕН РЕЖИМ ✈.
Самата игра изглежда добре, но не съм доволен, че тази игра не е свързана с Facebook. Не е забавно да играеш сам. И не съм луд по графиката на лицето, която се появява на картата. Ако има начин да свържете тази игра с Facebook, моля, уведомете ме. Но засега не мога да го намеря 😕 АКТУАЛИЗИРАНЕ..... СЕГА е почти ОКТ. Виждам, че най-накрая имате някаква представа, че тази игра вече е във Facebook. Но все пак няма да се инсталира, за да играя във Facebook. И така, колко още трябва да чакам? Това е предизвикателна игра. Но нямам намерение да харча пари за него, ако не мога да го играя във Facebook. Така че, моля, уведомете ме кога тази игра ще бъде достъпна във FB. Благодаря ти.
Стандартна игра за стрелба с балончета. Достатъчно приятно. Актуализациите на играта причиняват произволни модификации на резултатите и намаляват броя на звездите.
Забавлявах се, докато не успях да се отърва от рекламата на sainsburys. Това съсипа играта ми, беше на екрана ми през цялото време
Като играта. Релаксиращо. Въпреки че това е добра игра и релаксираща, тя продължава да замръзва и да се изключва без видима реакция. Мислех, че това е моят телефон, но открих, че прави това и на моя таблет. Деинсталиране след публикуване. Когато това бъде оправено, ще го инсталирам отново. Благодаря за играта.
Това е игра за стрелба с балончета какво да кажете. Това е забавно, досадно е, може да бъде утежняващо. Но все пак е приятно, ако харесвате тези видове игри
Ужасно подла система. От мошени разработчици. Започва лесно, след което става осакатяващо трудно, принуждавайки ви да използвате "монети", за да използвате способности. Виждал съм разработчика да коментира няколко пъти лоши отзиви тук. Казвайки, че е възможно да бъдат победени. Това са лъжи. Съжалявам, че платих и за премахване на реклами. Тъй като има собствени реклами, принуждаващи монети и пачки за монети в лицето ви всяка секунда. НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО
Инсталирах актуализацията преди няколко дни и тя отне цяло ниво или повече напредък 😒 Бях на 2 или 3 игри от завършване на ниво 10, но сега се върнах на около половината от ниво девет.Които монети и предмети за специална употреба, с които помагах при по-трудните, сега се прахосват.
Забавлението за първите 40-те нива след това става досадно, безсмислено трудно и скучно.
Какво мога да кажа? Играта ми предложи еднократна такса, за да нямам повече реклами, което реших да направя. След плащането приложението все още ме преследва с реклами.
Наистина добре, докато достигнете ниво 188. След това получавате нов механик, при който започвате почти без животи и трябва да удряте скъпоценни камъни с обратно отброяване, за да получите повече. Проблемът е, че скъпоценните камъни струват по-малко всеки рунд. Твърде разочароващо, за да е забавно.
Супер