Post by udslecacedac on Mar 15, 2022 6:43:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن همه ▞▞▞
▞▞▞ Real Bike Racing 2022 version ▞▞▞
خوبه بد نیست من این دو ستاره رو نیستم چون تکراری است، اما خوبه دوست داشتم،ممنون از زحمات سازنده این بازی،🥰😍🤩😕😟
خیلی ممنونم که این بازی رو ساخت کاکو ناموسن نمیرن
این یک مسابقه دوچرخه سواری خوب است بررسی انتقادی تعریف متن آزمایش انتقادی شرح متن مجموعه داده متن کتیا کتیا دکستر جمع آوری داده ها متن جمع آوری داده ها نگهبان گاو دکستر متن مجموعه داده ها کاترین جمعه تبلیغات مجموعه داده های متن ایتالیایی جمعه در مجموعه داده ها تالیا ایتالیا در جمعه و جمع آوری داده ها در ایتالیایی در روز جمعه و جمع آوری داده ها به زبان ایتالیایی است و در روز جمعه در دکتر Coliseum در تقویم است جمعه در دکتر برای تقویم کاری من جمعه در دکتر برای
اوکی
دقد
MESSD BDUUFUVK JVK UFIR8
Real Bike Racing Racing ewyh
تو وقتی دختری چجوری اسمت امیر مرادی هست میخوای بهت پا بدن 😂😂😂
بازیشون خیلی جالب و راحته🤔🤔
Real Bike Racing برای اندروید. | بازی مسابقات موتورسواری برای اندروید + پول بی نهایت |. 1.0.7 نام یک بازی اندرویدی جدید در سبک
واقعا سرگرم کننده است اما گاهی کنترل دوچرخه سخت است
این بازی بسیار جالب، سرگرم کننده و قابل بازی است اما سطوح آن بسیار کم است و باید مقداری به آن اضافه کنید.
من این بازی را حذف نصب می کنم چون زیاد دوست ندارم............... دلیل اینکه من به آن فقط 1 ستاره می دهم چون دست زدن به دوچرخه خیلی سخت است، من از رنگ دوچرخه متنفرم و من سعی کردم رنگ را تغییر دهم اما نشد ............. صداهای عجیب و غریب و بد زیادی وجود دارد ... خوب من نمی توانم همه آنها را بنویسم اما می گویم که لطفا این بازی را تعمیر کنید
کنترل بسیار بد، گرافیک عالی نیست، گاهی اوقات حتی با فشار دادن شتاب دهنده کار نمی کند و همچنین سرعت را بدون هیچ دلیلی کاهش می دهد.
برنامه بسیار خوبی برای دوستداران دوچرخه
بازی ها خوب و آسان برای کنترل هستند
هر بار که سعی می کنم آن را مانند پیام به من بفرستم اشکالی ندارد و وقتی بازی را شروع می کنم خوب به نظر می رسم به نظر می رسم نمی دانم چگونه بازی را بازی کنم باید امتحان کنید بله من واقعاً این بازی را دوست دارم این بازی جالب است بازی ها. فکر کنم دوست دارم ببینم خداحافظ cashmeer11@😈😅😈😐😊😑😈😴😆😈😯😇😄😈😐🏧🏢⛪🏪⛲🏩
Where Shadows Slumber Demo Jumboq lvy
Real Bike Racing، کابوس دشمن،
اوم ممکن است یک پیشنهاد داشته باشم ابتدا باید کنترل ها را اصلاح کنید و در آخر همیشه اول از هوش مصنوعی استفاده نکنید به همین دلیل من همیشه می بازم زیرا من همیشه شش ساله هستم
سریع دانلود apk با استفاده از All-In-On Downloader - Sbenny ...
خیلی ناامید کننده! تنها 2 گزینه برای هدایت دوچرخه، حرکت و جوی استیک وجود دارد. من به جوی استیک تغییر دادم و این افتضاح است. جوی استیک خراب می شود و باعث می شود که مستقیماً به دیوار برانید و تصادف کنید. من از ایده ارتقاء دوچرخه در حین پیشرفت، باز کردن قفل دوچرخه های جدید خوشم آمد، اما نمی توانم با حذف شدن از جایگاه اول کنار بیایم زیرا بازی نمی داند چگونه انگشت شما را تشخیص دهد. ای کاش می توانستم امتیاز بالاتری داشته باشم، اما تا زمانی که توسعه دهندگان تصمیم نگیرند این باگ شکستن بازی را برطرف کنند، نمی توانم.
بدترین بازی زندگی من من نمی توانم بفهمم کدام قسمت در دوچرخه من در حال ارتقا است. کنترل 🎮 جوی استیک کار نمی کرد. دوچرخه من در پیچ ها فرمان نمی داد. دور برگشتی مطرح نیست ❓. مدام به نرده ها می خورد. من خیلی ناراحت شدم که بلافاصله آن را حذف کردم.
من اصلا این بازی رو دوست نداشتم و خیلی هم سخت بود اصلا دوستش نداری نیم ستاره هم خیلی زیاده براش واقعا که😠😠😠ولی یبازی هست که اسمشTrafik Raiderhest اون بازی خیلی عالی اون هم موتوری هست
خیلی باحاله راندگش الیه
آیا همه در جهان از حالت VR استفاده می کنند؟!؟ فکر نمی کنم همه دنیا از آن برای بازی استفاده کنند. تغییر رنگ موتور سیکلت برای مبتدیان باید یک هفته رایگان باشد و زمانی که به دو هفته رسید، سکه طلا برای تغییر رنگ باید قیمت گذاری شود: فقط 2 تا 6 سکه طلا. بهبود بیشتر!
خیلی خوبه ولی مراحلش کمه
من عاشق بازی هستم. اما گرافیک به اندازه کافی خوب نیست. سعی کنید گرافیک را بهتر کنید.
من پسرم عالییییییییییی پنج ستاره هم کمه
بازی خوبه ولی گرافیکش خوب نیست کنترلش خوبه
Real Bike Racing Motorsport zhf
دانلود بازی Bike Mayhem Mountain Racing دوچرخه سواری برای ...
این بازی خیلی الی بود هتمن نصب کنید
خیلی قشنگه 👌👌👌 بازی...واقعی به نظر میاد....اما بعد از بردن در حالت سریع بازی پول/پاداش بدهید...بازی زیبا...👍👍👍
خوب است، اما گرافیک آن بسیار کثیف است، می توانید plss sos را تمیز کنید که برای همه خوب است، شهر جالب نیست، زیرا آیا مسابقه دهنده را در آن مکان از هر ساختمانی می بینید! ○===)>>>>>>>>>>>>>..
سلام من ۸سالم هست و دست سازند درد نکنه
گرافیکش خوب نیست هر چند گیم پلی خوب است. اما نیاز به بهبود بیشتری دارد.
این بازی واقعاً سرگرم کننده است، اما من به این بازی سه ستاره می دهم زیرا شما فقط می توانید یکی پس از دیگری قفل دوچرخه را باز کنید، آنها باید بازی را امتحان کنند.
Apk free com.wordsmobile.RealBikeRacing - مسابقه دوچرخه واقعی است # 1 آدرنالین سوخت 3D موتور سیکلت بازی مسابقه ای.
اگر ترمزها را به جای همان طرف در طرف دیگر نگه دارید بهتر است.. کنترل ها را بهبود می بخشد
هنگام چرخش از راست به چپ، جوی استیک اشکال دارد.
خیلی خیلی خیلی...... بازی بد. کنترل های خیلی بد
خوب اب
کنترل ها خیلی خیلی بد هستند و در حالی که ما از جوی استیک استفاده می کنیم کنترل ها بسیار بد هستند. به شما پیشنهاد می کنم لطفاً این برنامه را دانلود نکنید. من اکنون برنامه را حذف می کنم
Real Bike Racing. موتور را روشن کنید،