(Android/iOS) Dream Hospital - Health Care Manager Simulator sonsuz kristalları kodlayır
Mar 13, 2022 3:56:57 GMT
Post by leirecasurse on Mar 13, 2022 3:56:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hospital - Health Care Manager Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hospital - Health Care Manager Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristalları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hospital - Health Care Manager Simulator 2022 version ▞▞▞
Bu cansıxıcı oldu. Müəyyən bir nöqtəyə çatırsınız və daha təkmilləşdirmələr və ya genişləndirmələr mövcud deyil. Siz "maksimum səviyyəyə" çatdığınız üçün səviyyəni yüksəldə bilməzsiniz, lakin o, yenə də bunu etmək üçün sizə xal verir. Sizin daxil ola bilməyəcəyiniz əlavə bina mövcuddur. Tətbiq silindi, çünki bu, bizim üçün indi mənasızdır. Əvvəlində oynamaq həqiqətən asan idi, lakin birdən mənim heyətim eyni anda bütün fasilələri tske etmək istədi. Onlardan bəziləri digərlərindən əvvəl fasilə verdi və hələ də heç bir enerjini bərpa etmədi. Sadəcə onu sildim, problem həll olunanda yenidən quraşdırılacaq.
yaxşı oyun! lakin ümid edirəm ki, siz hər bir xəstə üçün başlanğıc sağlamlıq faizini əlavə edə və ya sağlamlıq itirmə müddətini yavaşlata bilərsiniz, çünki səviyyə artdıqca onlar daha da uzaqlaşmalıdırlar, çünki yeni bloklar əsas girişdən daha uzaqdadır. buna görə də xəstələrin çoxu hələlik müalicə almaq üçün yeni bloklara gedə bilməyəcəklər və sadəcə yolda öldülər:( həmçinin ümid edirəm gp və ent esp üçün ehtiyat əlavə edə bilərsiniz, çünki ent üçün cəmi 1 ehtiyat var. səviyyə 30
Palata ilə yeni yeniləmə dəhşətlidir. Vaxt itkisi və yeniləmə. Maşınlar anbarımda qiymətli yer tutur və mən maşınları silə bilmirəm. Terapiyanın yalnız 100-də müvəffəqiyyətli olması gülüncdür və bu rəqəmə çatmasam, resurs itkisidir. Anbarımdakı yeri artırmaq üçün çoxlu brilyant xərclədim və indi ondan düzgün istifadə edə bilmirəm. Bu xüsusiyyətdən çox bezdim. Google play-də yazmaq əvəzinə oyun daxilində dəstək xidməti ilə əlaqə saxlamağın bir yolu varmı?
Biz yerləşdirdiyimiz hər otaqda, məsələn, xəstəxana oyununda olduğu kimi, formanı fərdiləşdirə və əşyaları özümüz təşkil edə bilsək, ən yaxşısı olacaq. Sonra çox daha əyləncəli və yaxşı olacaq.
Magica.io - Battle Royale پرتحرک nafy
Dream Hospital - แพทย์โรงพยาบาลผู้จัดการจำลอง จำลองสถานการณ์ vha
Bağlantını çox itirir, burada oyunu yenidən başlatmalısınız
Onunla oynamaq əyləncəlidir.
Oyuna təzəcə girməyə başlamışdım, bağlanır və donur bu oyuna 2 ulduz verməyimin yeganə səbəbi budur səhvləri düzəldin sonra oyunu yenidən quraşdıracağam
Oyun kimi. Xəstəxananızı qurmaq üçün təhsil və tələb olunan yaxşı strategiya. Amma qane olmayan az şey var. İşəgötürən çox kömək tələb edirdi ki, əgər onlara kömək etməsəniz, çoxlu xəstə öləcək. Xəstəxanamı təmir etməyə çalışanda bu çətin idi, çünki ofisləri hara yerləşdirəcəyimizi, xəstə üçün yolu sadələşdirmək üçün hansı strategiyadan istifadə etməli olduğumuzu düşünmək üçün vaxt lazımdır. Amma mən bunu etməyə çalışarkən hamı ölür. Həm də bəzən xəstənin növbəyə durduğu, lakin daxil olmadığı səhvlər olur.
Məncə əladı.Hələ yükləyirem.Xaiş edirem biraz tez yüklensiz)
Oyunu bəyənirəm, amma çatışmazlıqları var. İstənilən yerə çatmaq üçün hər gün bu oyuna saatlarla vaxt sərf etməlisiniz. Otaqlar və genişləndirmələr olduqca bahalıdır. Əgər oyundan boş qalsanız belə, pul qazansanız, bahalı hissə o qədər də pis olmazdı. Düzdür, tərtibatçıların düzəltməli olduğu əsas bir şey var. 20 dəfə daxil olmaq məcburiyyətində qalmadığınız yerə çata bilsəniz, bir yerə çatmaq üçün hələ də günlər çəkə bilsəniz, sizə 5 ulduz verəcəm.
Dream Hospital - แพทย์โรงพยาบาลผู้จัดการจำลอง จำลองสถานการณ์ vha
Bu yaxşı oyundur. Orada yardım düyməsi olmalıdır, çünki mənim planşetim və təchiz etmək üçün ad etiketim var, lakin otaq avadanlıqları bölməsinə gedəndə o görünmür. Bilmirəm əşyaları təchiz etməyin başqa yolu var, ya yox, yox İnternetdə hər şeyi tapın. Kömək edin!
Çox sevirəm!! Amma.. dərmanların hazırlanmasında "boost" funksiyası olsa yaxşı olardı.. Bəlkə xərcləyəcəm 💰. Çox sağ ol.
Əla oyun...plzz gecə-gündüz rejimini əlavə edin və təcili avadanlıqla birlikdə saperet təcili yardım şöbəsini əlavə edin.
bu oyunu çox sevirəm..bu ilk oyundur ki, özümü reklamları görmək məcburiyyətində hiss etmirəm, lakin mükafatlara görə onları görməyə üstünlük verirəm..
Nağd pul gecikir, elə vaxtlar olur ki, 1000 sikkəniz olduğunu göstərir, lakin heç nə ala bilmirsiniz. Tədbir də pis keçdi! Birinci mən aldım amma heç nə ala bilmədim çünki mən birinci oldum..Hansı ki, heç nə. Bilmirəm, siz bir çox səhvləri necə saxlayıb, onlara məhəl qoymayırsınız.
Ümumilikdə Theme Hospitalı xatırladan yaxşı oyun. Mən bunu səhv hesab edirəm, baxmayaraq ki, əksər hallarda tərtibatçıdan mükafat qazanmaq üçün bir reklama baxdığımda reklam donur və sonra oyun çökür və mükafatı itirirəm. Bu, ən çox planlar qazanarkən baş verir. Həmçinin, xəstəxananın genişləndirilməsi üçün tələb olunan planların miqdarı çox yüksəkdir. Daha böyük bir anbar da faydalı olardı.
Qrafiklər superdir, lakin mavi izlər və genişləndirmək üçün pul var. 3 ulduzun başqa bir səbəbi, hansı xəstələrin kim olduğunu necə bilməkdir, çünki siz onları sorğulamağa çalışdığınız zaman xəstəxana mərtəbəsindən başqa heç bir ad yoxdur, zəhmət olmasa nəzərə alın. bu narahatlıqlar ki, 5 ulduz verə bilərəm. Bu pis oyun deyil, ancaq xəstələr və başlarının üstündəki müəyyən baloncuklar haqqında danışan sahəyə kliklədiyiniz zaman yaxşı işləmir, donur deməliyəm. Amma ümumilikdə əla oyun.
Mən bu oyunu sevirəm lol. Qlitləri düzəltmək üçün Tysm!
Oynamağı xoşlayıram, lakin ən böyük problemim wi-fi-yə qoşulmadıqca oynaya bilməməyimdir.Bütün günü film yayımlaya və başqa oyunlar oynaya bilirəm. Limitsiz 5g sürətim var, hələ heç nə. Tezliklə başqa oyun haqqında düşünməli ola bilərəm, çünki bu, böyük bir narahatlıqdır.
Sizi reklamlara baxmağa və ya pul ödəməyə məcbur etməyən bir neçə sim oyundan biri (hətta oyunun sonunda da). Başlanğıcda mavi izlər əldə etmək üçün sadəcə bir neçə reklam var. Tapşırıqları izləyin, tədbirlərə qoşulun, otaqları təkmilləşdirin, yeni işçiləri işə götürün, gücləndiriciləri təkmilləşdirin/istifadə edin, brilyantlarınıza qənaət edərək 6 dərman təchizatı yuvasının kilidini açın və GP müalicə müddətini ASAP üçün 10 saniyədən aşağı edin. pulsuz olaraq iki dəfə klikləyin. Asanlıqla indiyə qədər oynadığım ən yaxşı sim oyunlarından biridir. (Qeyd: lütfən, resepsiyonistlərin donmasını və insanları əl ilə yoxlamağınızı düzəldin, ty)
Bu yaxşı oyundur və mən onu daha yüksək verərdim, amma sistemdəki aşkar səhvlərə görə yenidən yükləməkdən bezmişəm, yəni.. Doktor gözləyir, amma içəri girməyən xəstələrin növbəsi var.. onlar sadəcə hətta olurlar. daha çox xəstə. Mən oynamağa davam etmək istərdim, çünki bu, əyləncəlidir və əldə edilə bilən məqsədləri var, amma lütfən, qremlinləri sırala.
Dream Hospital: Simulasi Manajemen Rumah Sakit Simulasi eaq
Çox şey gedir və genişlənmənin dəyəri xəstələrin qəzəblənməsinə səbəb olur. Verilən yer çox kiçikdir. İrəliləməyə başlayana qədər xoşuma gəldi, amma sonra genişləndirə bilmədim və indi sadəcə ilişib qaldım. Mənə daha çox yer verəcək ümidlə yenidən təşkil etməli oldum, lakin bu kömək etmədi.
Gülməli ödənişlə xərc nisbəti. Təcrübəçilərdən 45-90$, əsas ofislər minimum mindən çox qiymətə başa gəlir. Pulsuz oyun üçün tamamilə balanssızdır. Dərhal silindi.
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, çünki o, mənə Theme Hospitalı xatırladır. Amma lütfən, daha çox sikkə və brilyant qazanmağın daha asan yolunu nəzərdən keçirin, çünki otaqlar və sınaqlar bahadır, istehsal müddəti məhdud yuvası olan bəzi dərmanlar üçün çox uzundur və biz həmin vaxt yalnız 1 otaq tikə bilərik. Bu oyun daha əyləncəli ola bilsə, çox gözəl olardı
Oyunu hamıya tösvüyə edirəm. Əladır. Oyunu oynamayana deyirəmki oyna əla oyun superoyun
Bir saat ərzində oynadığım hallar var, amma bir müddət yaxşılaşdım, amma yenidən daxil olduğum zaman bu, iki dəfə baş verdi, hətta iki dəfə baş vermişəm, hətta necə geri alıram, onu necə geri alıram ??
Çox gözəl oyun, ancaq funksiyallığı ilə bağlı bir problem var. Mən lvl 10 və 2 saatdan sonra oyuna qayıtdım ki, tərəqqim itirdim və LVL8-ə qayıtdım. Xahiş edirəm düzəldin.
Mən indiyə qədər həzz almışam. Hadisələri bəyənirəm. Ümid edirəm ki, daha fərqli hadisələr olacaq. Sadəcə olaraq, ANGINA və MENINGIT-də eyni simptomların olması xoşuma gəlmir, düzgün diaqnoz seçmək çətindir.
Oyun həmişə uğursuz olur. Davamlı oynaya bilmirəm, çünki oyunu hər açanda dəqiqələrdən sonra yox olur. Bu daha əyləncəli deyil. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Həqiqətən, redaktə rejiminə ehtiyac var. Oynamaq üçün ödəniş etmək olar, lakin incə bir şəkildə - əgər reputasiya xallarını itirməklə məşğul ola bilsəniz (və mən bacarıram!) pul xərcləmədən oyundan hələ də həzz ala bilərsiniz. Demək olar ki, kifayət qədər istehsal yuvası yoxdur - yenə də ödəyə bilərsiniz, lakin bu lazım deyil. Bir az səbriniz varsa, bir qəpik də xərcləmədən əylənə bilərsiniz. Bəzən işçilər və xəstələr sadəcə dayanırlar, mən bunu başa düşmürəm, amma mən buna məhəl qoymuram. Ediləcək çox şey var, çoxlu kiçik əlavələr, qrafika gözəldir.
Çox asılılıqdır və oynamaq asandır!
Dream Hospital: Simulasi Manajemen Rumah Sakit Simulasi eaq
Olduqca həzz aldım, lakin xüsusi xəstə gələndə proqram mənə diaqnoz qoymağa və ya heç bir şey etməyə imkan verməyəcək! Proqramı silməyə və yenidən quraşdırmağa çalışdım, lakin proqram hələ də xüsusi xəstə ilə ilişib qalıb!
Eyni anda yalnız bir şey qura bilmək ən yaxşı fikir deyil və dərman taymerləri oyunu bir az darıxdırıcı edir. İnventar yeri tutan palata maşınları gülüncdür.
Yarım boş idarəetmə oyunlarını sevirsinizsə, bu oyunu tövsiyə edin. Nə qədər vaxt ayırdığınızdan asılıdır, lakin tez-tez daxil olub oynasanız, bir neçə gündə bir dəfə irəliləmək və səviyyəni yüksəltmək mütləq mümkündür.Bəzi qısa məsləhətlər bunlardır: daha çox sağlamlıq əldə etmək üçün yüksək bacarıqlı yeni həkim tibb bacılarını işə götürməyə üstünlük verin, planlar və qiymətli daşlar üçün gündəlik təkliflər edin, maksimum səmərəlilik üçün koridorları 1-2 kvadrat genişlikdə edin və bitkilər/zibillər/maşınlarla bəzəyin. Səviyyə 30-dan sonra cansıxıcı olur, daha çox məzmun və yeniləmə yoxdur.
Bu, PlayStation-da oynadığım Theme Hospital adlı oyunun müasir versiyasıdır. Çox asılılıq yaradır və sizi məşğul edir. Bu, çox vaxt apara bilər və sizi tapşırıqların və binaların tamamlanmasını real vaxtda gözləməyə məcbur edə bilər. Pul qazanmaq və planlar qurmaq üçün müəyyən vaxt tələb olunur ki, bu da xəstələrinizin xoşbəxt və sağ qaldığı vaxtlarda əsəbi ola bilər! Yeni yeniləməyə görə dörd ulduz verdim, görünür, qırmızı adi qutum ilişib? Artıq mənə hər 10 dəqiqədən bir qutu təqdim etmir.
oyun yenilənənə qədər yaxşı idi. zəhmət olmasa köhnə interfeysi geri gətirin, yeniləmədən daha yaxşı idi. Müalicə ehtiyacı olan xəstələri sıxmaqda çətinlik çəkirəm.