Post by leirecasurse on Mar 13, 2022 3:53:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Om Nom: Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Om Nom: Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť všetky hack ▞▞▞
▞▞▞ Om Nom: Run 2022 version ▞▞▞
Hra je naozaj dobrá, ale dnes som sa pokúšal hrať hru, ale nedovolili mi ju hrať a som naozaj smutný, že som hru vymazal, preto som si ju prečítal 1 hviezdička
Grafika je naozaj dobrá, rovnako ako animácia, je tu pár doplnkov, ale to je dovtedy, kým si nekúpite členstvo a nie je to podvodný éter, tiež mi to pripomenulo prvé hry, ktoré som hral, prestrihnutie lana a nahnevané vtáky
Om Nom: Run פעולה mfnb
Om Nom: Run Action ake
Páči sa mi to, grafika je úžasná a hrateľnosť je taká návyková a zábavná
Táto hra je dobrá dúfam že sa vám páči
Survivalist: invasion PRO Hry na hrdinov jrds
Nedá sa otvoriť. Používateľ karty Galaxy.
Vývojár hier berie na vedomie, že takto vytvoríte aplikáciu na hranie zadarmo. Reklamy sú 100% voliteľné a za odmeny to stoja. Nie všetci dotieraví. Čo sa týka hry, je to krásny bežec so super roztomilými postavičkami, ktoré sa dajú jednoducho odomknúť a upgradovať. Hudba je skvelá, ale ak hráte príliš dlho, môže sa opakovať. Jedinou nevýhodou sú vylepšenia, najmä v prvej osobe - posun je trhavý a v podstate zmení herný štýl na niekoľko sekúnd, čo častejšie vedie k mojej smrti
Je to pekná bežecká hra
Preety, dobre, ale mali by ste trochu aktualizovať grafiku hry. Vyzerá to trochu slizko, ak viete, čo tým myslím. A vo vašom kanáli Yt nie sú žiadni ľudia a teraz ich pridáte? ANI TU ANI HRDINOVIA TAK SA ICH ZBAVTE! to isté s chybami.
Om nom beží rýchlo a jednoducho
Skvelá hrateľnosť. Tu je však zoznam pre lepšie: 1. Zvýšte počet postáv (nenúťte ľudí platiť za získanie, nechajte ľudí, aby ich získali, aby získali postavy) 2. Urobte viac hudby (opakujúca sa hudba môže spôsobiť nudu) 3. Získajte viac sveta (4 je v poriadku, ale viac v budúcnosti je obrovský rozdiel) 4. Podpora širokouhlého pomeru obrazovky (Stále viac ľudí bude mať v budúcnosti pomer obrazovky väčší ako 16:9, berte to prosím ako naliehavú záležitosť) 5 . Online súťaž pre priateľov a iných (dúfam, že v budúcnosti
Hra na plytvanie časom😡
Toto je skvelá hra
Nebojte sa o grafiku tejto smutnej video arkádovej hry. Vyberte si silnejšiu mega hru ako šialený Max.
Chápem, že veľa hier má v sebe doplnky a to je v poriadku, ALE v tejto sú skutočne invazívne a aby ste sa ich zbavili, musíte zaplatiť 10 $/mesiac, aby ste sa ich zbavili, čo je smiešne! Vývojári za to zvyčajne platia jednorazovú symbolickú platbu, ale v tomto prípade to tak nie je. Škoda, tá hra sa mi páči...
Chcem vrátiť 505 . Bolo to náhodne kliknutie
Neznášam reklamy 😅
Neinštalujte túto aplikáciu, plsss, nenechajte si len premárniť svoje MB v telefóne, táto hra nefunguje a nie je víťazom, aj tak si to, prosím, neinštalujte
Je to skvelé a užite si to, ale na získanie alebo odomknutie všetkých postáv potrebujem minúť skutočné peniaze.
GRRRR NIE SÚ ŽIADNI ŠÉFOVIA
Reklamy sa zobrazujú príliš veľa. Je to veľmi nepríjemné. To robí hru nehrateľnou. Z tohto dôvodu som hru vymazal.
Táto hra je TAK ZÁBAVNÁ! Môžete robiť výzvy (a je ich veľa), môžete robiť kaskadérske kúsky a roztočiť koleso, aby ste získali veľa mincí.
Om Nom: Run Laga htuk
Táto aplikácia ma drží v strate. Táto aplikácia sa mi nepáči
Táto hra sa mi veľmi páči, ale zobrazuje reklamy na nákupy
Toto je veľmi vzrušujúca hra. Má dobrú grafiku, jej vylepšenia sú super cool, stiahnite si ju teraz
Páči sa mi to pre mňa a môjho brata, pretože môj brat má tiež omnom!😙😊😊
Skúsim iný deň
Táto hra ma naozaj baví..je naozaj zábavná
Oksos
V pohode
Dobre
Om Nom: Run پرتحرک tyhr
Potrebuje cukríky, nie mince.
Práve som si ho predtým stiahol pre Nintendo switch a absolútne ho milujem. Mal som to na mobile pred rokmi, nepamätám si svoju skúsenosť. Ale prepnite môžete hrať TV alebo handheld.
Skvelá hra....Grafika je tiež úžasná....táto hra ma baví...je to naozaj zábava