Post by leirecasurse on Mar 13, 2022 3:40:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish. Speak Spanish ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish. Speak Spanish IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu qızıl hack ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish. Speak Spanish 2022 version ▞▞▞
Tərcümələrdə çoxlu səhvlər bir kateqoriyanı (quşlar) yoxladım və bir neçə saniyə ərzində dörd səhv tapdım
Həyat yoldaşım David gözəl ilə ispanca danışmağı öyrənmək mənim üçün çox yaxşı oldu 😍 💕
Kaş ki, istəsəm müəyyən bir sözü necə deyəcəyimi soruşa biləydim.
Həqiqətən ispan dilini öyrənməli idim, buna görə də hər şey qaydasındadır
Əsas dilə əla giriş.
İspan dilini öyrənmək üçün çox yaxşı proqram.
Çox yaxşı təcrübə oldu
istifadə etmək çox asandır
Mən öyrəndim
Mən bunu həqiqətən sevirəm...
Bu proqram heyrətamizdir, mən onu mütləq tövsiyə edirəm
Bu proqram digər İspan öyrənmə proqramlarında tapmadığım faydalı lüğət təqdim edir və kontekstdə çoxlu nümunələrə malikdir, mi gusta
Əla
Dilləri öyrənərkən mənə çox kömək edir, mütləq cəhd edin.😊👌👌👍
Mən bu proqramla ispan dilində danışmağı öyrənirəm
Mən bu proqramı çox sevirəm, öyrənirəm 😍😍😍😍😍😍
Bekus thay sizə lagwig texnologiyası edə bilər
Mən bunu sevirəm!
Gud gözəl proqram çox xoşuma gəldi mən hindistanlıyam ispan dilini öyrənməyə çalışıram bu proqram mənim öyrənməyimi asanlaşdırır 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻🥳❤❤❤
Learn Spanish. Speak Spanish Edukasyon ule
Çox gözəldir və mən onu çox sevirəm 💖
Yaxşı idi
Learn Spanish. Speak Spanish Haridus wgv
Learn Spanish. Speak Spanish கல்வி tvr
Bu proqram mənə o qədər kömək edir ki, ispan dilini hər gün öyrəndiyimi bilirəm.
Tətbiqi sevirəm, o, mənə daha çox ispan dilini necə ayırmağı öyrədir
Mən hər şeyi bəyəndim, amma məncə, kömək istəmək kimi daha sadə sözlərə ehtiyac var.
Bu günə qədər xoşuma gəlir. Mən o qədər uzun müddət keçirməmişəm
Bu proqram sizə təkcə sözləri və onları necə tələffüz etməyi deyil, həm də cümlələri və ifadələri və onların tələffüzünü öyrədir. Mən vicdanla bunu hər kəsə tövsiyə edə bilərəm!
Çox gözəl
Mən nöqtə. Mən ispan dilini öyrənə bilərəm, amma bunu edə bilmirəm, çünki bu oyun zibildir Mən sənə nifrət edirəm dostum məktəb 🏫 yalnız ispan dilini ləkələ 😡😡😡😡😠😠😠😠😠🤬🤬🤬🤬🤬 Bu proqrama nifrət edirəm
Mən bu proqrama nifrət edirəm və əlavə edirəm ki, yalnız proqramın sleach etdiyi sözləri axtarmağa icazə verin
Bu sadədir
Mən bu proqramı sevirəm, o, sizə söz-söz və 20 sözlü cümlə öyrədir
Çox uyğun məzmunu olan yaxşı dizayn edilmiş proqram. Bununla belə, adının bir hissəsində nəzərdə tutulduğu kimi, tamamilə pulsuz DEYİL! Əksinə, onun pro versiyası həqiqətən bahadır! İkincisi, o qədər reklamlarla doludur! Üçüncüsü, onun bəzi nasazlıqları və ya səhvləri var: bəzən bəzi audio və ya videolar oxutma zamanı ya gecikir, ya da oxunmur və ya fasilələrlə dayanır. Bu problemlər həll edildikdə, bu proqramı ən yaxşılardan biri edəcək! Qalan 2 ulduzu məndən alacaq.
Mən heç bir şeyə inanmıram, amma bu, mənim üçün maraqlı proqramdır, "belə gözəldir". Yardım üçün təşəkkür edirik!
VAREE YAXŞI
Pis deyil, amma bəzi İspan məzmunu şanslıdır
Bu gözəl tətbiqdir.
Bu, ən yaxşı şeydir
Stick War: Legacy Strategi dhen
Yaxşıdır
Dəhşətli proqram
Çox şey öyrənməkdən həzz alıram və daha çox öyrənməyə ümid edirəm
Bəyəndiyim beş ulduzlu mükəmməl proqram
Bu çox yaxşıdır
Məncə, nə yaxşı, nə də pis
Yaxşı, çünki mən bir az ispan dilində danışıram, çünki məktəbdəki dostlarım çox ispan dilində danışır
Yaxşı
Learn Spanish. Speak Spanish Haridus wgv
Əladır😊😒
Əlavələr minimaldır və müdaxilə etmir. Tərəqqi və ya bacarıq səviyyəsini ölçmək üçün bir test var. Siz ispan dilindən ingilis dilinə və ya əksinə keçməyi seçə bilərsiniz. Onun qurulma tərzi xoşuma gəlir.